Bordsflagga till namngivning med namn och foto

Få en graverad klassisk bordsflagga som present för namngivning med foto. Precis som för vår populära dopflagga, har namngivningsflaggan barnets namn och födelsemått. Istället för kyrka och dopdatum, ingraveras en symbol av barnet som blir namngivet, samt namngivningsdatumet.
På denna bordsflagga ingraveras barnets namn, födelsedatum, födelseklockslag, födelselängd, födelsevikt och datumet för namngivningen.

Gör din bordsflagga ännu mera personlig och få en söt personlig hälsning under botten på en textskylt. Pris 99 kr. Du har fyra rader med vardera 21 tecken till ditt förfogande. All text graveras in snyggt i botten.

Material: Botten i polerat rostfritt stål med filtundersida, så att bordsflaggan inte repar underlaget. Själva flaggstången är tillverkad av förkromat stål. Flaggan har dessutom ett vackert bomullssnöre som fungerar som en riktig flagglina.
Flaggan är handsydd av ett silkesliknande material i en dansk syateljé.
Flaggan har måtten 16x10cm
Barnets foto skickas till kontakt@unikabarn.se. Det är viktigt att barnet är i fokus på ditt foto samt att hela ansiktet syns på bilden. Vi kontaktar dig givetvis om bilden inte går att använda.

Max tecken inkl mellanslag 21

Max tecken inkl mellanslag 21

Max tecken inkl mellanslag 21

Max tecken inkl mellanslag 21

* Obligatoriska fält

899,00 kr